top of page

Oliiviöljy-jugurttikakku

Tarvitset:

  • 3 kananmunaa (keskikokoinen)

  • 150g kreikkalaista jogurttia

  • 170gr Two Foodies luomu oliiviöljyä

  • 170g sokeria

  • 1 tl vaniljauutetta

  • 1 sitruunan kuori raastettuna

  • 230g vehnäjauhoa

  • 1½ tl leivinjauhetta

  • ⅓ tl suolaa

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.

  2. Lisää kulhoon kananmunat, jogurtti, sokeri, oliiviöljy, vaniljauute ja sitruunan kuori. Sekoita tasaisesti sekaisin.

  3.  Lisää taikinaan vehnäjauhot, suola ja leivinjauhe, sekoita.

  4. Kaada taikina oliiviöljyllä voideltuun kakkuvuokaan (10-30 cm) ja paista 50 min.

  5. Koristele tomusokerilla ja nauti.

bottom of page