top of page

Vaahdotettu fetadippi ja paahdetut mansikat

Tarvitset:

Paahdetut mansikat:

  • 500 g tuoreita mansikoita

  • 2 rkl hunajaa

  • 2 tl balsamietikkaa

Vaahdotettu feta:

  • 220g fetajuustoa

  • 2 rkl Two Foodies luomu ekstra-neitsytoliiviöljyä

  • 100g kreikkalaista jogurttia

  • ripaus mustapippuria

Tee näin:

  • Nypi mansikoista kannat ja halkaise marjat. Sekoita keskenään hunaja sekä 2 tl balsamietikkaa.

  • Kumoa maustetut mansikanpuolikkaat uunipellille, levitä ne ilmavasti, rouhaise hiukan mustapippuria päälle ja paahda uunissa 175 asteessa 25-30 minuuttia.

  • Siirrä marjat liemineen kulhoon jäähtymään.

  • Murustele fetajuusto ja laita yhdessä jogurtin, oliiviöljyn ja mustapippurin kanssa tehosekoittimeen.

    Anna käydä täysillä pari minuuttia, kunnes massa on kuohkeutunut ja on koostumukseltaan kermavaahdon kaltaista.

    Siirrä jääkaappiin ja jäähdytä 30-60 minuuttia

  • Tarjoile rapeaksi paahdetun leivän kanssa, lisää päälle hienonnettua basillikaa ja ylimääräinen loraus oliiviöljyä

bottom of page