
Tarvitset:
Paahdetut mansikat:
500 g tuoreita mansikoita
2 rkl hunajaa
2 tl balsamietikkaa
Vaahdotettu feta:
220g fetajuustoa
2 rkl Two Foodies luomu ekstra-neitsytoliiviöljyä
100g kreikkalaista jogurttia
ripaus mustapippuria
Tee näin:
Nypi mansikoista kannat ja halkaise marjat. Sekoita keskenään hunaja sekä 2 tl balsamietikkaa.
Kumoa maustetut mansikanpuolikkaat uunipellille, levitä ne ilmavasti, rouhaise hiukan mustapippuria päälle ja paahda uunissa 175 asteessa 25-30 minuuttia.
Siirrä marjat liemineen kulhoon jäähtymään.
Murustele fetajuusto ja laita yhdessä jogurtin, oliiviöljyn ja mustapippurin kanssa tehosekoittimeen.
Anna käydä täysillä pari minuuttia, kunnes massa on kuohkeutunut ja on koostumukseltaan kermavaahdon kaltaista.
Siirrä jääkaappiin ja jäähdytä 30-60 minuuttia
Tarjoile rapeaksi paahdetun leivän kanssa, lisää päälle hienonnettua basillikaa ja ylimääräinen loraus oliiviöljyä